SrpskiСрпскиMagyar
25.06.2017. Nedelja

 

 

 

Sistem 48

SPONZORI

Autonomna Pokrajina Vojvodine
Kancelarija za Lokalni Ekonomski Razvoj
Bethlen Gábor Alap

 

RHMZ-Republički hidormeteorološki zavod Srbije 

 

 

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

 

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš 

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner

Aktuelnosti

16.06.2017.

Poštovani,

Lokalna samouprava poziva privrednike iz opštine Mali Iđoš na sastanak sa delegacijom Montenegro Biznis Alijanse (MBA).

Delegacija Montenegro Biznis Alijanse (MBA), poslovna biznis asocijacija iz Podgorice, koja planira da poveže privrednike Crne Gore i Vojvodine, boraviće u Opštini Mali Iđoš, te će se predstaviti na sastanku.

Namera sastanka je da se povežu privrednici iz Crne Gore, članovi MBA, sa privrednicima iz Malog Iđoša.

Sastanak će se održati 21.06.2017 godine sa početkom u 13 časova u zgradi Opštine Mali Iđoš, Glavna 32, Mali Iđoš (kancelarija broj 3).

Dobro došli.13.06.2017.

U nedelju u Feketiću svečano je otkrivena ploča na ulazu na stadion FK "Jadran".

Stadion je poneo ime "Dragan Miranović - Sija", velikog fudbalskog trenera iz Feketića, dok je škola fudbala ponela ime "Tasko - Duka", po Miloradu Tadiću Tasku i Dušku Miranoviću Duki koji su izveli generacije fudbalera na ovom terenu.

Svečanom otkrivanju ploče, pored domaćina sa predsednikom FK "Jadran" Dejanom Prnjatom, rodbine i prijatelja Sije, Taska i Duke, prisustvovali su i Marko Lazić predsednik opštine Mali Iđoš, Atila Juhas sekretar mesne zajednice Feketić, Nenad Nikolić potpredsednik FSV, cdelegacije FK Spartaka i FK Bačka iz Subotice.

stadion stadion stadion08.06.2017.

Kompanija "Gomselmash" http://eng.gomselmash.by je jedan od najvećih proizvođača poljoprivrednih mašina i jedan od lidera na svetskom tržištu. Sedište kompanije je u Belorusiji, zapošljava oko 16.000 radnika, ima razvijenu distributivnu i tehničku mrežu ogranaka širom sveta. Pod brendom "PALESSE" proizvodi i plasira na svetsko tržište veliki broj modela i vrsti poljoprivrednih mašina i priključaka od kojih bi pomenuli kombajne "PALESSE GS812" i "PALESSE GS12".

Pomenute kombajne kompanija "Gomselmash" želi da sklapa u Feketiću i dalje distribuira širom naše zemlje. S tim u vezi predstavnici kompanije "Gomselmash" su posetili opštinu Mali Iđoš i razgovarali sa Marko Lazićem, predsednikom opštine Mali Iđoš. U razgovoru sa predsednikom opštine ukazali su na planove i želju za otvaranjem fabrike u Feketiću i u te svrhe kupovinu bivše mašinske u Feketiću.

Na zajedničkom sastanku predsednika opštine Mali Iđoš, predstavnika kompanije "Gomselmash" i poljoprivrednika iz naše i susednih opština, koji je organizovao predsednik opštine Mali Iđoš, predstavljena je kompanija "Gomselmash", njen proizvodni program i planovi za ulaganja i otvaranje fabrike u Feketiću.

gomselmash gomselmash gomselmash

gomselmash gomselmash gomselmash07.06.2017.

Na završnom turniru državnog prvenstva za devojčice rođene 2004. godine i mlađe, koji je održan u nedelju, 21. maja u Feketiću prvo mesto osvojio je ŽRK „Halas Jožef“ iz Ade, drugo mesto pripalo je RK „Jadran“ iz Feketića, dok se za treće mesto izborio ŽRK „Sloven“ iz Rume.

Najviše golova u Super ligi postigla je Adriana Vilagoš (RK „Jadran“), a za najkorisniju igračicu proglašena je Flora Kovač (ŽRK „Halas Jožef“).

RK „Jadran“ se direktno kvalifikovao za Državno prvenstvo Srbije za devojčice 2004 i mlađe kao drugoplasirani u vojvođanskoj ligi.

Na upravo završenom Prvenstvu Srbije za devojčice 2004 i mlađe, koje je održano u Smederevskoj Palanci 3. i 4. juna, titulu prvaka Srbije je poneo ŽRK "Halas Jožef" iz Ade, dok je četvrto mesto pripalo RK „Jadran“ iz Feketića.

Čestitamo RK „Jadran“ na postignutim rezultatima.

turnir turnir

turnir turnir turnirArhiva >>>