SrpskiСрпскиMagyar
2017.12.13. Szerda

 

 
Sistem 48


SPONZORI

Vajdaság Autonóm Tartomány
Helyi Gazdasági Fejlesztési Iroda
Bethlen Gábor Alap

 

Szerbiai Hidrometeorológiai Intézet 

 

 

Kishegyes Község
Facebook oldala

 

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner

Aktualitások

2017.12.06.

Szerbia uniós csatlakozásáról szóló tárgyalások akciótervének 23. fejezete meghatározza, hogy a helyi önkormányzatok kötelesek kidolgozni és elfogadni saját helyi antikorrupciós tervüket (HAT).

A Korrupcióellenes Ügynökség kidolgozta a helyi antikorrupciós terv mintáját, amelyet továbbított a helyi önkormányzatoknak, saját helyi antikorrupciós terv kidolgozása és elfogadása céljából. Annak érdekében, hogy a kishegyesi községi képviselő-testület elfogadja a HAT-ot, Kishegyes községi elnöke munkacsoportot alakított a helyi antikorrupciós terv kidolgozására. Észrevételeiket a helyi antikorrupciós tervjavaslattal kapcsolatban 2017. december 7-től december 13-ig jelezhetik e-mailben a következő címre: opstina.maliidos@gmail.com.

2017. december 13-án nyilvános összejövetel lesz a javaslattal kapcsolatban, 12.00 órakor a kishegyesi képviselő-testület 1. sz. tanácstermében.2017.12.03.

Kishegyes község önkormányzata eredményt hirdet a községi lakhelyű egyetemisták ösztöndíjazásáról.

2017. december 2-án Kishegyes község elnöke határozatot hozott az ösztöndíjak odaítéléséről az alapfokú, mester és a posztgraduális (doktori) képzésben résztvevő hallgatók számára.

Az egyetemisták névsora és az elnöki határozat itt tölthető le:

 2017.11.17.

A község mindhárom települése helyi közösségének tanácsa kiírta a választásokat a helyi közösségek tanácstagjainak megválasztására, amelyre 2017. december 17-én kerül sor Kishegyesen, Szeghegyen és Bácsfeketehegyen.2017.11.17.

Kishegyes Község Sportszövetsége Kishegyes község támogatásával olimpiai sportjátékokat szervez Kishegyes községben 4-12 éves gyermekek részére.

Az elődöntőkre november 25-én és 26-án kerül sor a bácsfeketehegyi sportcsarnokban, valamint december 2-án és 3-án a kishegyesi tornateremben.

A döntő december 9-én lesz a bácsfeketehegyi sportcsarnokban.

A játékokat nyílt óra előzi meg, amelyen a gyermekek megismerkednek a gyermekjátékok programjával.Archívum >>>