SrpskiСрпскиMagyar
22.08.2017. Уторак

 

 

Sistem 48

СПОНЗОРИ

Autonomna Pokrajina Vojvodine
Kancelarija za Lokalni Ekonomski Razvoj
Bethlen Gábor Alap

 

РХМЗ-Републички хидорметеоролошки завод Србије

 

 

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

 

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner


18.08.2017.

Председник општине Марко Лазић обишао је радове на објектима ОШ у Малом Иђошу, вртића у Фекетићу и бунара у Фекетићу.

На загради ОШ у Малом Иђошу ради се замена дотрајале столарије, на згради вртића у Фекетићу замена дотрајале столарије и уградња нове електроинсталационе мреже, док се бунар у Фекетићу прикључује на водоводну межу и гради се хидрофорска кућица.

Радови теку без проблема и биће завршени у планираном року. Средства су обезбеђана од Владе АП Војводине.

bunar bunar bunar

osmi osmi vrtici

vrtici vrtici vrtici18.08.2017.

У сали Скупштине општине Мали Иђош одржана је трибина на тему енергетске еfiкасности о рационалном коришћењу електричне енергије.

Трибину су одржали представници компаније "Нинамедиа" из Новог Сада у сарадњи са Јавним предузећем "Електропривреда Србије" у оквиру пројекта под називом "Едукација купаца о либерализацији тржишта".

Савети за рационалну потрошњу.

tribina tribina

tribina tribina17.08.2017.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
OПШТИНА МАЛИ ИЂОШ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ПОШТОВАНИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ, ВЛАСНИЦИ ДОМАЋИХ ЖИВОТИЊА

ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЈЕ КРАЈЊИ РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА РЕПУБЛИЧКОМ ВЕТЕРИНАРСКОМ ИНСПЕКТОРУ ЗА УТВРЂИВАЊE БРОЈА УСЛОВНИХ ГРЛА, НА ОСНОВУ КОЈЕГ СТИЧЕТЕ ПРАВО ПРЕЧЕГ ЗАКУПА ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МАЛИ ИЂОШ, 01.09.2017. ГОД.

Форму захтева можете преузети са сајта општине: www.maliidjos.rs, или преузети лично у општинкој управи Мали Иђош, канцеларија бр. 23.14.08.2017.

Поштовани грађани,

У петак, 18.08.2017. године, у сали Скупштине општине Мали Иђош са почетком у 10 часова одржаће се трибина на тему енергетске еfiкасности о рационалном коришћењу електричне енергије.

Трибину ће одржати представници компаније "Нинамедиа" из Новог Сада у сарадњи са Јавним предузећем "Електропривреда Србије" у оквиру пројекта под називом "Едукација купаца о либерализацији тржишта".

Трибина траје око 45 минута, особама које буду присуствовале трибини биће подељење едукативне брошуре, након презентације коју испрате.

Позивамо све заинтересоване грађане да присуствују трибини.

Хвала.Архива >>>