SrpskiСрпскиMagyar
23.05.2017. Уторак

 

 

Sistem 48

СПОНЗОРИ

Autonomna Pokrajina Vojvodine
Kancelarija za Lokalni Ekonomski Razvoj
Bethlen Gábor Alap

 

РХМЗ-Републички хидорметеоролошки завод Србије

 

 

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

 

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош

uzkuapv

pannonreg

dobrauprava

uzmiracun

baner


22.05.2017.

Радови на саобраћајном уређењу и техничким мерама побољшања безбедности саобраћаја кружне раскрснице - инсталацији расветних и сигналних система, постављању путне саобраћајне сигнализације - завршени су пре предвиђеног рока.

Вредност изведених радова је пет и по милиона динара, а средства су обезбеђена од Покрајинског секретаријата за саобраћај.

kruznitok kruznitok kruznitok

kruznitok kruznitok kruznitok22.05.2017.

Фотограф Ранко Ђуровић, пореклом из Ловћенца, добитник је златне медаље на Међународном салону фотографије “Њујорк – Менхетн 2017”. Ова престижна манифестација одржава се у Њујорку под патронатом Светске федерације уметничких фотографа (FIAP) и Фото-савеза Америке (PSA), а ове године у конкуренцији од 11.000 фотографија уметника из 30 земаља света за финале је изабрано чак 11 Ђуровићевих слика.

Ранко Ђуровић у Њујорку је освојио златну медаљу у категорији “Open color” фотографијом “Поглед – The View”, а осталих 10 фотографија ушле су у финале у категоријама “Open Black & White”, “Street” и “Journalism”.

Ђуровић је добитник и златне медаље на посебној изложби коју је прошле године организовала Светска федерација уметничких фотографа (FIAP). Тада је његова фотографија “Samsona” очарала жири, који је одлучио да Ђуровићу за то дело додели злато.

djurovic

Фото: Ранко Ђуровић / РАС Србија
Фотографија којом је Ђуровић освојио злато у Њујорку

Извор Блиц17.05.2017.

Свечано потписивање уговора о додели средстава по Конкурсу за регресирање превоза ученика средњих школа на територији АП Војводине за 2017. годину, одржано је у среду, 17. маја 2017. године у 13 часова у холу зграде Покрајинске владе.

Уговор у име општине Мали Иђош, којој је припало 2.505.657,00 динара, потписао је Марко Лазић, председник општине.

Овим конкурсом смо показали и потврдили добру сарадњу са Покрајинском владом, да проналазимо решења у заједничком интересу, да се помажемо. У тој сарадњи брига о младима има посебно место.

pokrajina pokrajina15.05.2017.

На 84. Међународном пољопривредном сајму наступа више од 1 500 излагача из 60 земаља. Земља партнер овогодишњег Пољопривредног сајма је Босна и Херцеговина.

Међу многобројним излагачима на сајму су присутни и излагачи из наше општине. Наша општина учествује на сајму. На штанду Општине Мали Иђош излагачи су пољопривредници и привредници из наше општине.

Председник општине Мали Иђош Марко Лазић присуствовао је отварању 84. Међународног пољопривредног сајма, који се одржава од 13. до 19. маја у Новом Саду.

sajam sajam

sajam sajamАрхива >>>